Eerst over jou

Voor jou is het essentieel dat je financiële informatie goed en eenvoudig geadministreerd is. Ieder kwartaal dienen ondernemers BTW aangifte te doen en ieder jaar het jaarwerk. Dat kost veel tijd. Zeker als je daar als klein of middelgroot bedrijf geen aparte afdeling voor hebt. Extra uren die meestal in de avond of in het weekend gedraaid worden. Tijdige BTW aangiften en het indienen van de jaaraangifte zijn belangrijk. Fouten kunnen leiden tot boetes en je kunt op de radar van de belastingdienst komen. Dat wil je niet. Een nette financiële  administratie voorkomt een hoop vragen en gedoe. Het is niet zo dat de informatie over verkopen, BTW en betalingen er niet is. Die is er wel maar staat verspreid over verschillende systemen. In de kassa of webwinkel staan de verkopen, BTW en de klantgegevens. Bij de betaalprovider (de PSP) of de bank staan de betalingen. En met het online boekhoudsysteem kan gemakkelijk een BTW aangifte en het jaarwerk worden gedaan maar dan moeten de gegevens wel in het boekhoudsysteem staan. Hoe makkelijk zou het zijn als al die informatie automatisch in het boekhoudsysteem staat? Dat die informatie er zo staat dat de BTW aangifte nog maar heel weinig werk is en alles eigenlijk al klaar staat voor het jaarwerk? Dat scheelt bakken met tijd en voorkomt veel fouten.

 

Dat is wat wij doen. Wij halen omzet, debiteuren, BTW en betalingen uit webwinkels, kassa's en bij betaalproviders op en zet deze informatie automatisch in het boekhoudpakket. Binnen de boekhouding worden al deze gegevens gecombineerd voor een makkelijke BTW aangifte en makkelijk jaarwerk. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs, uitgebreide uitleg en een vriendelijke support-desk waar je als ondernemer netjes te woord wordt gestaan.

 

Te mooi om waar te zijn? Nee hoor, we doen dit al sinds 2014 met veel energie en plezier en tot grote tevredenheid van een heleboel ondernemers. Ook gebruik maken van onze diensten? Meld je hier aan voor een proefperiode!

Webwinkelfacturen.nl en PSPbetalingen.nl zijn initiatieven van BV Sponiza IT ingeschreven bij de KvK Den Haag: 34118277; BTWnr 8098.45.404.B01. Kantooradres: Bink36, Binckhorstlaan 36, 2516 BE Den Haag.
Onze Algemene voorwaarden en Verwerkers-overeenkomst zijn gebaseerd op de voorwaarden van de branchevereniging Nederland ICT.