Wij koppelen je Payment Service Provider met je boekhouding

De koppeling zorgt ervoor dat jouw Payment Service Provider (PSP) betalingen automatisch worden verwerkt in je boekhoudpakket. Daarnaast zoekt de koppeling in het boekhoudpakket naar de bijbehorende verkooptransactie en matcht of lettert hij deze af tov de betaling. Waar mogelijk worden ook de transactiekosten en/of PSP-factuur geboekt. Meer informatie over het boeken van betalingen lees je in de faq.

Klik op het logo van je Payment Service Provider om een koppeling met je boekhouding te maken!

Meer informatie

We snappen best dat het ingewikkeld is. Ook omdat de mogelijkheden nogal afhangen van welke webwinkel, welke kassa, welke betaalprovider en welk boekhoudpakket je gebruikt. We hebben een hoop informatie op de websites staan, inclusief handleidingen en FAQs en alles netjes gerubriceerd naar systeem. Bel ons gerust als je de juiste informatie niet kunt vinden. Wij zijn dagelijks bereikbaar. Je kunt ons ook een email sturen en dan proberen we steeds zo snel mogelijk te reageren. Tot slot, overleg ook met je boekhouder / accountant. Dat is een partij met veel financiële kennis die goed kan aangeven welke informatie zij nodig hebben voor het voldoen aan de BTW en jaarwerk-verplichtingen.

Meer PSPs

Naast bovenstaande betaalproviders zijn koppelingen met onderstaande Payment Service Providers in overweging of zelfs al in ontwikkeling.